Hamarosan érkezik az Artifact!

Akármennyire is szeretjük a Hearthstonet, jól jönne egy kis frissítés a kártyajátékok világában. November 28 után meglátjuk sikerül-e a Valve-nak felvennie a versenyt az Artifact -tal, de addig is csatlakozz közösségünkhöz:

Artifact Hungary Facebook Csoport

Mit kell tudni az Artifact -ról?

A legtöbb PC-s kártyajátékhoz hasonlóan az Artifact is egy már meglévő játék univerzumában fog játszódni, méghozzá a Dota 2-ében.

A Hearthstone-nal ellenkezőleg most egy TCG-ről, magyarul egy gyűjtögetős kártyajátékról van szó, aminek a Steam Community Marketplace platformja nagyszerű alapul fog szolgálni, mint ahogy ezt már egyéb Valve játékokban tapasztalhattuk.

Artifact Board

A tervezett 2018 november 28-i megjelenési dátummal 280 kártyát fog kapni a játék, és, ami a legmeglepőbb, hogy a kártyázás megkezdéséhez kb. 20€-t kell fizetnünk, tehát nem free-to-play játékról van szó.

Az imént említett összegért 228 kártyát és 2 indulópaklit fogunk kapni, amiben 5 hős, 9 tárgy és 40 további kártya, valamint 10 booster pack. Packonként 12 random kártyát nyithatunk ki, amiben legalább 1 rare ritkaságú lesz. Ha további packokat szeretnénk vásárolni, 2€-t kell fizetnünk darabjáért. (via)

Artifact Hungary Facebook Csoport

Kategória: